تیر ۱۳, ۱۴۰۵ ۰۳:۵۰
دریافت اپلیکیشن
دریافت اپلیکیشن

آغاز سال ۱۴۰۵ نویدبخش فتح اراده ملت ایران تحت زعامت امام سید مجتبی خامنه‌ای است

طیاری شهردار چرمهین:
🔹بهار از باشكوه ترين جلوه های خداوند در جهان هستی به شمار می‌آید كه با تماشای آن می‌توان راهی به سوی حضرت حق يافت و جمال پروردگار را به تماشا نشست و با تماشای آن رحمت و محبت خداوند را به ياد آورد و آموخت که چشمه مهر ايزد همواره به سوی آدميان و همه موجودات سرازير است و ما اگر او و نشانه‌هايش را فراموش كنيم، او هرگز ما را فراموش نخواهد کرد.

🔹سال ۱۴۰۴ برای همه ما ایرانیان سالی بود پر از سختی‌ها، شیرینی‌ها، تلخی‌ها و تلاش‌های جمعی ملت همیشه در صحنه ایران برای بهتر شدن ایران اسلامی بود و نوروز ۱۴۰۵ را در حالی آغاز کردیم که قائد امت امام شهید حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای در میان ما حضور ندارد که بی‌شک مصیبتی جبران ناپذیر بوده و فقدان ایشان تا ابد بر دلهای ما سنگینی خواهد کرد.

🔹عشق و علاقه امام شهیدمان به ایران عزیز و شهادت ایشان با مشتی گره کرده این مهم را به همه ما یادآور شد که تا پای جان برای ایران باید ایستاد.

🔹بی‌شک مسیر پر افتخار انقلاب اسلامی تحت زعامت حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای ادامه خواهد یافت و قله‌های افتخار و شکوه با همراهی آحاد مردم، نخبگان و مسئولان یکی پس از دیگری فتح خواهد شد.

🔹آغاز بهار ۱۴۰۵ و تقارن آن با عید سعید فطر مبارک است و قطعا سرمنشاء نور برای سالی است که در پیش داریم.

🔹ضمن تبریک فرا رسیدن نوروز باستانی صمیمانه قدردان تلاش‌های شبانه روزی همکاران خود در شهرداری چرمهین هستم و بهترین‌ها را برای شهروندان چرمهین مسالت دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 14 =