مسئول آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری چرمهین هشدارها و نکات ایمنی در برگزاری مجالس عزاداری سید و سالار شهیدان در ایام محرم را تشریح کرد:
در نصب داربست ها و چادرها دقت شود تا فاصله ایمن با خطوط انتقال برق و پست های برق رعایت شود.
حداقل 2 راه خروج با عرض مناسب برای محوطه های عزاداری در نظر گرفته شود.
تمامی خروجی های اختصاص داده شده به چادرها یا سایر سازه های موقت، باید به «علامت خروج در زمان حریق» به گونه ای مجهز شوند که در زمان حادثه مسیرهای فرار به راحتی قابل تشخیص باشند.
درهای خروج باید به سمت خروج باز شوند. همواره از قفل نبودن آنها مطمئن شوید.
ضروریست در ساعات تاریکی ، در تمام خروجی ها و مسیرهای فرار، روشنایی کافی نصب شود.
دور انداختن بدون توجه سیگار و سایر دخانیات، یکی از دلایل عمده بروز حریق است. برای جلوگیری از خطرآتش سوزی، سیگار کشیدن در داخل چادر و محل عزاداری ممنوع است.
خاموش کننده های دستی به تعداد و حجم مناسب و متناسب در محل وجود داشته باشد.
راه های دسترسی مناسب برای نیروهای آتش نشانی و امدادی در نظر گرفته شود.
در صورت بروز حریق و حادثه افراد کم توان و کودکان را در اولویت تخلیه قرار دهید.
با توجه به برگزاری مراسم در هنگام شب، برق (الکتریسیته) به عنوان مهم ترین علت آتش سوزی های شهری در کمین نشسته تا از کوچک ترین سهل انگاری استفاده کند به همین دلیل رعایت این موارد ضروری است:
اطمینان حاصل کنید که تابلوهای برق، سیم کشیها و فیوزهای برق استاندارد و متناسب با برق مصرفی بوده و از فیوزهای تقویت شده و غیر استاندارد وکابل های سیار با چند خروجی، استفاده نشود.
تمامی تأسیسات الکتریکی با روش اصولی و توسط تکنسین ماهر راه اندازی گردد.
برای رعایت تمهیدات ایمنی بیشتر از کلید جریان نشتی ( محافظ جان ) استفاده شود.
مسئولان هیئت ها باید نسبت به آموزش نکات ایمنی از جمله:
تخلیه اضطراری ( نقشه فرار )، تماس با آتشنشانی، کار با خاموش کننده های دستی و غیره را برای خود و افراد تحت امر اقدامات لازم را انجام دهند.
در زمان مراجعه آتش نشانان به منظور بررسی موارد ایمنی در تکایا و هئیت ها در ایام محرم همکاری لازم را بعمل آورند و در صورت بروز هرگونه حادثه یا آتش سوزی خونسردی خود را حفظ کرده و ضمن کمک به تخلیه سریع حاضران، بویژه افراد سالخورده و کودکان بلافاصله مراتب را به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.
بازدیدها: 2
-300x210.jpg)


